PROJEKT: TENIS ZA STARIJE OSOBE - TENNIS FOR SENIORS

 
 

Dani Erasmusa
Od 30. godišnjice Erasmus+ programa naovamo tijekom mjeseca listopada diljem Europe organiziraju se različita događanja koja imaju za cilj komunicirati lokalnoj zajednici i široj javnosti europske vrijednosti, prednosti mobilnosti, kao i rezultate projekata realiziranih kroz Erasmus+ program (kao što je i projekt TK Chromos “Tennis for Seniors”!). Prošle godine organizirano je ukupno 3,995 događanja u 53 zemlje. Ove godine, zbog pandemije većina događanja odvijala se on-line, međutim u TK Chromos 17. listopada organizirano je finale prvog dijela programa Tennis for Seniors, nakon čijeg završetka je uslijedilo druženje polaznika programa i trenera, uz pridržavanje propisanih higijenskih mjera. Druženje je, kao što se može vidjeti iz fotografija, prošlo u sportski prijateljskoj i opuštenoj atmosferi!
FOTOALBUM
27. 10. 2020.
 
PROLAZI SVE, ALI TENIS NE
Uprkos lošim okolnostima (potres u Zagrebu, COVID-19, lockdown), Teniski klub Chromos i njegovi partneri s uspjehom su uspjeli provesti prvi dio planiranih aktivnosti projekta Erasmus+ SPORT: Tennis for Seniors (Tenis za starije osobe). Iako s nemalom odgodom (program je trebao započeti na proljeće 2020, a započeo je 10. srpnja!), prvi dio planiranih aktivnosti uspješno je priveden kraju 17. listopada. Kako bismo proslavili završetak uspješno odrađenog prvog seta aktivnosti (a koji se ujedno poklopio s Danima Erasmusa koji se obilježavaju svake godine 15., 16. i 17. listopada), upriličeno je neformalno zajedničko druženje svih učesnika programa i trenera. Da se podsjetimo, ovaj je projekt sufinanciran sredstvima programa Europske unije Erasmus+, a TK Chromos njegov je koordinator u suradnji s klubovima u zemljama partnerima:

1. Dejan Malic Tennis Academy, Njemačka
2. Udruga građana Tenis klub Međugorje, Bosna i Hercegovina
3. Teniski klub Domžale, Slovenija
4. KLC Tennisschule Škugor, Austrija


FOTOALBUM
27. 10. 2020.
 
The Tennis for Seniors project is co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union
It’s a great pleasure to announce that the TK Chromos has approved a European project called Tennis for Seniors over 55 years old. This project is co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union in the amount of 60.000,00 EUR. TK Chromos is the coordinator of the Tennis for Seniors project, which will implement in the beneficiary countries:
  1. Dejan Malic Tennis Academy; Germany
  2. Udruga gradjana Tenis klub Medjugorje; Bosnia i Herzegovina
  3. Tennis club Domzale; Slovenia
  4. KLC Tennisschule Skugor; Austria
27. 5. 2020.
 
Teniskom klubu Chromos je odobren Erasmus+ SPORT projekt – Tenis za starije osobe
Veliko nam je zadovoljstvo objaviti da je TK Chromos odobren Europski projekt pod nazivom Tenis za starije osobe iznad 55 godina. Ovaj projekt sufinanciran je sredstvima programa Europske unije Erasmus+ u iznosu od 60.000,00 eura. TK Chromos je koordinator Tenis za starije osobe projekta u sklopu kojega će se tijekom 24 mjeseca program TK Chromosa provoditi i u zemljama partnerima:
  1. Dejan Malic Tennis Academy; Njemačka
  2. Udruga građana Tenis klub Međugorje; Bosna i Hercegovina
  3. Teniski klub Domžale; Slovenija
  4. KLC Tennisschule Škugor; Austrija
10. 3. 2020.