PROJEKT: TENNIS STARS ON 55+

 
 

Novi set aktivnosti
Tennis Stars on 55+ vraća se i poziva sve prošlogodišnje, sadašnje i buduće polaznice da se u subotu 4. 5. u 11 sati dođu prijaviti za novi set aktivnosti! Tko ne može stići, može se prijaviti i slanjem poruke na naš Facebook ili mailom na tkchromos@a1net.hr.

Više informacija o dosadašnjim aktivnostima možete pronaći na www.tk-chromos.hr.

Dobrodošle u Teniski klub Chromos!

Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

23. 4. 2024.
 
Radni sastanak povodom priprema za novu sezonu projekta "Tennis Stars on 55+" u 2024.
Radni sastanak povodom priprema za novu sezonu projekta "Tennis Stars on 55+" u 2024.U ugodnom ozračju prošlotjednog sastanka u KLC-u u Klagenfurtu isplanirali smo novu sezonu aktivnosti projekta "Tennis Stars on 55+".

Poziv našim sadašnjim i budućim učesnicama (i učesnicima!) uslijedit će sredinom travnja, a aktivnosti počinju 2. 5. 2024. Do tada, posjećujte naš web i Facebook!

23. 3. 2024.
 
Erasmus Days i dodjela diploma
Erasmus Days i dodjela diplomaČestitamo svim učesnicima našeg Erasmus+ Sport projekta Tennis Stars on 55+ na uspješno položenim ispitima prvog teniskog semestra! Nadamo se da ćete nastaviti trenirati i vidimo se u proljetnom semestru!

Dane Erasmusa obilježili smo dodjelom diploma svim našim učesnicima i zajedničkim druženjem u klubu. Više na fotografijama...


FOTOALBUM
17. 10. 2023.
 
S voljom i na vrijeme, počeo je 2. set Tennis Stars on 55+

FOTOALBUM
11. 9. 2023.
 
Drugi set Tennis Stars on 55+ aktivnosti
Dragi učesnice i učesnici,

željeli bismo vas podsjetiti da drugi set naših Tennis Stars on 55+ aktivnosti počinje 1.rujna. Vidimo se na terenima TK Chromos!

15. 8. 2023.