PROJEKT: TENNIS STARS ON 55+

 
 

S voljom i na vrijeme, počeo je 2. set Tennis Stars on 55+

FOTOALBUM
11. 9. 2023.
 
Drugi set Tennis Stars on 55+ aktivnosti
Dragi učesnice i učesnici,

željeli bismo vas podsjetiti da drugi set naših Tennis Stars on 55+ aktivnosti počinje 1.rujna. Vidimo se na terenima TK Chromos!

15. 8. 2023.
 
Prvih mjesec dana treninga Tennis Stars on 55+
Prvih mjesec dana treninga Tennis Stars on 55+Prvih mjesec dana treninga Tennis Stars on 55+ programa protekao je dinamično i na zadovoljstvo svih sudionica i sudionika! Atmosfera je dobra, a i vrijeme nas je, iako ne baš stabilno poslužilo. Nadamo se da će se tako i nastaviti tijekom srpnja...

Zahvaljujemo svim učesnicama i učesnicama na redovitom dolasku i dobroj volji!


FOTOALBUM
3. 7. 2023.
 
Započeo projekt Tennis Stars on 55+!
Započeo projekt Tennis Stars on 55+!S veseljem objavljujemo da je naš projekt Tennis Stars on 55+ namijenjen primarno ženama 55+ sufinanciran kroz Erasmus + Sport program započeo zahvaljujući dobrom odazivu učesnica (i učesnika)!

2. lipnja organizirano je njihovo prvo okupljanje u prostorijama kluba, a već naredni dan, na sreću bez kiše krenuli su i prvi treninzi na tri vanjska terena.

U projektu učestvuju i naša tri partnera, TK Domžale (Slovenija), KLC Tennisschule (Austrija) i Tennis Akademie Soest (Njemačka) koji su također započeli sa svojim aktivnostima.

Treninzi prvog seta aktivnosti koji se odvijaju dva do tri puta tjedno u TK Chromos trajati će do 1. kolovoza kada počinje ljetna pauza, a s početkom rujna starta i drugi set - napredna faza treninga koja će trajati do 14. listopada.


FOTOALBUM
7. 6. 2023.
 
U zdravom tijelu zdrava hrana
Mnogobrojni su čimbenici prehrane i načina života koji ne samo u osjetljivom razdoblju života žena iznad pedeset godina mogu ometati proizvodnju i ravnotežu hormona. Najjednostavniji i najsnažniji način stvaranja zdravlja na svakodnevnoj razini je jesti zdravu i visokokvalitetnu hranu poprećenu tjelesnom aktivnošću. Pa ipak, optimalna prehrana ne znači samo uzimati prave količine bjelančevina, masti i ugljikohidrata. To znači i razumjeti duboki utjecaj emocionalnog stanja, genetskog, obiteljskog i kulturološkog nasljeđa na metabolizam našeg tijela osim energetskog i mineralno-vitaminskog sastava namirnica.
31. 5. 2023.