NOVOSTI

 
 

PROLAZI SVE, ALI TENIS NE
Uprkos lošim okolnostima (potres u Zagrebu, COVID-19, lockdown), Teniski klub Chromos i njegovi partneri s uspjehom su uspjeli provesti prvi dio planiranih aktivnosti projekta Erasmus+ SPORT: Tennis for Seniors (Tenis za starije osobe). Iako s nemalom odgodom (program je trebao započeti na proljeće 2020, a započeo je 10. srpnja!), prvi dio planiranih aktivnosti uspješno je priveden kraju 17. listopada. Kako bismo proslavili završetak uspješno odrađenog prvog seta aktivnosti (a koji se ujedno poklopio s Danima Erasmusa koji se obilježavaju svake godine 15., 16. i 17. listopada), upriličeno je neformalno zajedničko druženje svih učesnika programa i trenera. Da se podsjetimo, ovaj je projekt sufinanciran sredstvima programa Europske unije Erasmus+, a TK Chromos njegov je koordinator u suradnji s klubovima u zemljama partnerima:

1. Dejan Malic Tennis Academy, Njemačka
2. Udruga građana Tenis klub Međugorje, Bosna i Hercegovina
3. Teniski klub Domžale, Slovenija
4. KLC Tennisschule Škugor, Austrija

Program na terenima TK Chromos, kao i na terenima klubova partnera, odvijao se prema unaprijed definiranim rasporedima, kako se vidi na ovdje – letak Prolazi sve, ali tenis ne. U programu TK Chromos učestvovalo je 24 sudionika koja su bila podijeljena u tri grupe, a sve se odvijalo pod dirigentskim reketima trojice iskusnih klupskih trenera. Više akcije na ovim poveznicama – fotografije i odabrani video-materijali

Ovdje možete pročitati i dojmove jednog od učesnika programa:

"Poštovani,

Prema dogovoru šaljem Vam fotografije s održanih aktivnosti iz Europskog projekta pod nazivom „Tenis za starije osobe“. Ujedno koristim priliku da Vas posebno pohvalim i zahvalim Vam na inicijativi i naporima što ste ih uložili da TK Chromos uopće pokrene ovaj hvalevrijedan projekt. Naravno, pohvala i zahvala trenerima koji nas motiviraju i daju svemu smisao u duhu odlične krilatice „Prolazi sve, ali tenis ne“, a koja prati ovaj projekt. 

Uz lijepi pozdrav primite moje izraze iskrenog poštovanja. 

Boris Raus"

Sve informacije o tijeku provedbe projekta i nadalje ćete moći pratiti na web-stranici tfs.tk-chromos.hr, a redovito ćemo Vas obavještavati i putem društvenih mreža.


FOTOALBUM
27. 10. 2020.